Zura Sedap









nak tahu kopok kering mana yang sedap cari yg guna ikan tamban kat kopok tu pulak ada nampak bintik-bintik hitam warna kopoknya pon agak gelap dijamin memang sedap, rangup & tak rasa tepung cap tulis pengkalan setar namanya kat Pasar Payang sekilo RM12 kat tempat lain dalam RM10 je. Zura menyambut tangan orang tua itu walaupun tidak mengenalinya. memang sedap giler ketam lembut tu. masa zura anak dara dulu. ,kerana sudi berkongsi resepi ini. ini 1st time Zura makan makanan kat atas ni. Blog Zura Cakes adalah rangkaian perkembangan terbaru Kek Taiping Zura Cup Cakes Syarikat kami sebenarnya telah berkembang maju di Taiping Perak. Taman Bayu Indah. "Yatie, Khairus kau pergi dululah, aku nak ke tandas jap," taktik biasa, tak tau lah samada dua orang budak yang baru nak jadi baik hari tu nak percaya atau tida k. Kalau sedap beritahu kat orang kampung ya… kalau tak sedap, diam2 jer la. Asal cilok mesti kat situ. Zura sempat menatapku dengan tatapan pasrah, begitu juga denganku. bole tahan sedap ! ahaks. Dihasilkan daripada 10 jenis rempah ratus yang diwarisi keluarga bagi memperkenalkan pada setiap jenerasi makanan tradisional negeri Perak. gov Port 443. Kalau nak cepat dan tak sempat nak masak macam2 tu, bolehlah masak ayam halia ni. nama: zahura binti abdul mutalib tempat tinggal:ipoh,perak no h/p: 016 - 545 6437(kak zura) atau panggilan manjanya mama no h/p: 017 - 541 3605(amy) untuk sebarang pertanyaan tentang produk zura's atau anda juga boleh email pada [email protected] Ada berbagai versi resepi puding roti karamel yang pernah saya cuba sebelum ini, dan kali ini saya kongsikan resepi dari Maizura Zura atau kak Mai iaitu teman maya di FB. Name : zura email: [email protected] 08100 Sungai Lalang. mat gebu pun cakap biskut ini memang sedap. Terus sahaja aku merampas sudu dari tangannya. Zarina dedah kan rahsia Mama Zura. Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, Kek Pelangi dalam balang tempahan Zura, Bertam Perdana untuk dihadiahkan kepada teman. @baimjpm1 @cicakrosmalaya. Lagi pun kata Zura, Rahmat seorang yang agak typical dlm seks. Zura Aziz is on Facebook. @baimjpm1 @cicakrosmalaya. Zura yang terbaring akibat terkena hentakan tongkat itu mengerang-gerang kesakitan. 10-05-2009 Sedap! ikut cara masak, semua ok tapi loyang aje yang terlebih besar. 00yg lebih tu zura sedekah buah customer. rasa mesti lah lagi sedap kan. tengah dok masak dalam kolej yang gadis ni belajar,aku terpandang seorang gadis yang kecil molek. tun x bape pandai mkn jantung pisang. BAHAN-BAHAN:. Main Dengan Bapa Mertua Tag: cerita lucah,cerita seks melayu,melayu boleh,melayu lucah,cikgu suraya,cerita bokep,lucah melayu,budak sekolah,seks melayu,main dengan ustazah,cerita lucah mabuk,cerita kena lancap,cerita lucah aku blogspot,kisah cikgu cina,bomoh main cipap,cerita seks tudung tuisyen,adik main dgn kakak ankat,cerita berahi dara,cerita budak sekolah seks,cerita seks bomoh melayu. sedap ohhh. Aku geselkan zakarku diatas cicap milik zura yang sudah lama menanti zakarku yang panjang lebih 9 inci. Pun masuk juga. Sedangkan bagi Zura ketika itu dia masih lagi dalam peringkat 'warm up'. Umur emak dia adalah lebih kurang 50 tahun dan member aku ni anak nombor 2. Petang semalam angah masuk hosp. nyamai – sedap Sepertimana bahasa-bahasa lain juga, Bahasa Iban turut mempunyai kata penghubungnya yang tersendiri:-dan – enggau atau – tauka serta – sereta tetapi – tang malahan – taja pen sambil -sambil kerana -laban agar – ngarap ka meskipun, walaupun – taja pen sekiranya – enti sema jika – enti semasa – benong setelah. zura berkata Salam chef, ni akak y dah buat kek ke 5x tu,n baru2 ni da buat lg 9adunan tuk wedding anak kakak ipar sj nk sponsored. Bisik nafsuku. Memang batang ku terasa sedap sungguh apabila dilakukannya begitu…. Rambut jadi lembut dan nampak berseri. lps tuh bawak gi cari cd stephen chow. sy cadang nk masak utk 20-30 org. tapi ko mmg baik kan. Kalu ikut resepi ni sebijik2 mmg sedap la pd tekak aku, pedas dia pun just nice, aku bubuh 7bijik cili padi. resepi ringkas jacepat dimasak nie resepi dari mak zura. Naik berdua masih ok. Zura personally jual Jus Intra ni dah lamasbab dlu zura mmg tlg kakak zura yg ade kedai jamu di kawasan selayang sejak dari zura form 3 tahun ni zura 28tahun so. Sepanjang malam tu, memang aku tak boleh tido. dan terima kasih juga kepada kak mai zura sebab mengetengahkan resepi ni. gerang zura perlahan-lahan keenakan,perkataan yanyng sakit sudah bertukar menjadi sedap. Kolaborasi dua pereka fesyen muda, Zura Zabidi dan Shukri Shari merancakkan lagi fesyen lebaran tahun ini menerusi koleksi 'Urban Raya 2019 with Larney & Locka'. kawan saya siap buat jual, tapi dia lebihkan cream cheese antara biskut tu dan dia guna biskut cream crakers jagung tuTerima kasih ya share resepi! zura March 17, 2014 at 10:55 PM. Kuih ini memang sangat sedap dan mempunyai rasa lemak-lemak manis. zura melenguh tak menentumenghayati nikmat yang pertama kali baru dilaluinya kenikmatan syurga milik kami berdua. Lawakla ayat2 awak. membazir je. There are 2 boys selling the Hot & Spicy Karipap here in the morning (7. Kini batang aku betul2 berada didepan lubang puki Yantie dah. tapi menyempat je. Zura selalunye beli jer. haha It's sedap though. Resepi Susu Goreng Lazz Kurma Untuk Berbuka Puasa, Memang Sedap! 1 week ago DeebPunyeCite. Zura memegang pingangku kuat-kuat,kulihat zura memejam kelopak matanya…. ZURA : Pasal Lingerie tu mmg tip top. heheh ni akk nk tanye topping coklat y kt ats tu kena pekat betul ker? Sbb bile akak buat toppingnye mcm pekat2 cair. Lauk to accompany nasi lemuni ni sama dengan lauk nasi lemak. mudah gerak dan yg best lagik type ni dia 1 shot masuk so xde la. 'Perempuan mengandung' 2 orang kemain suka lagi. Namun begitu, ia hendaklah dialas supaya mengelak bahagian luarnya turut melekit melekat pada jari orang yang memakannya. Aku berharaplah yang Cikgu Suraya akan menghisap dan mengulum batang aku. Selamat mencuba!! kredit. Bomoh Ismail mengambil masa lebih kurang 20 minit untuk menguli buah dada cikgu Sharifah yang putih melepak dan dihiasi dengan mercu yang agak kehitaman. Resepi ini dibawakan khas dari dapur Puan Wan Zura Aisyah. Nak buat persiapan untuk berniaga malam plak. PLU : Seks dengan Papa sedap sangat Aku sedang duduk di atas sofa sambil menonton tv bila papa ku mengajak aku untuk pergi ke gim. Rasalah keenakan rojak buah homemade yg sedap dan lazat sehingga menjilat jari. Anne Abdullah. sebelum tu entry ni tidak berbayar yer. Tunggu je lah respon hubby & anak2 yang. kesusahan mengajar kita erti menghargai, berbanding dengan anak anak sekarang yang tak menghargai apa yang dimasak kerana mereka lebih suka fast food atau western food Zura 30 Julai, 2012. Assalammualaikum wbt. 1 sudu kecil garam. Kanak2 di rumah ni pon suka. Grazie a Facebook puoi mantenere i contatti col mondo e avere una visione d'insieme. zura: aku rasa ramai yg terkena mcm ni. boleh cuba nih kalo rajin. ? #dessert Bahan A Separuh agar-agar bertali (agar2 bertali yg 20gm gunting tengah2. Semalam bergabung tenaga dengan mak. Sudu dicapai dan dikuis-kuis sedikit nasi goreng itu membuatkan hatiku menjadi semakin berdebar-debar. konon emo la ngan gosip ajai n ex dia dululps tuh aku lak yg kena antar keta tuh pegi ketuk bodytanya org sana sini. bahkan kekadang isteri aku menyerah sebulan hanya beberapa kali saja. haha ;) kalau tak sedap tak kan suami request nak popia lagi petang nie. "Yes," berserta dengan anggukan. naseb jek ade kedai bahan kek kat johor jaya. Facebook gives people the power to share and makes the world. Jika tadi satu jari, kini aku cuba dgn dua jari. Baik nya duit tu pergi makan seafood yang seda-sedap di jeram ni. Blog Zura Cakes adalah rangkaian perkembangan terbaru Kek Taiping Zura Cup Cakes Syarikat kami sebenarnya telah berkembang maju di Taiping Perak. Rasanya yang sedap dengan keharuman baunya pasti akan membangkitkan. Gambar Bogel, Awek Bogel, Melayu Bogel, Gadis Bogel, Perempuan Bogel, Tudung Lucah Melayu Nakal, Melayu Sex Stim Sangap,Koleksi Cerita Lucah Melayu Terkini, Cerita Cikgu, Cerita Awek Melayu, Novel Lucah melayu, Cerita Birahi, Cerita Nafsu, Cerita Dewasa Melayu. terutama yang berumar dalam 16 tahun hingga 24 tahun saja. Spoket kilang 14-37 besar sangat. Terima kasih Kak Anim berkongsi resepi dan juga kepada kawan2 blogger yang lain yang telah berjaya ‘membakar’ saya untuk mencuba kuih talam sagu ni. sedap! latte tak ingat la pernah cuba ke tak. Terus cari tempat duduk aje lah. wah sedap nampak tomyam tu,kuah pun pekat,lme m3h x buat tomyam. Salah satu masakan yang sihat sebab menggunakan kaedah merebus. alhamdulillah. ade yg kecur pulak nanti. 20 Aku tak ingat siapa aku. Keenakan bermain dengan seorang gadis suntimasih dara cukup menikmatkan. Zura Mamat March 24, 2014. April 17, 2008 at 1:05 AM Post a Comment. Aku peluk erat tubuh zura semacam tidak mahu melepaskannya,Uuupphhsungguh nikmat merasakan kehangatan tubuh zura apalagi kulitnya yang halus licin. Kini bibir Zura yang merah basah itu mendarat atas dadaku. Aku Bukan Jurujual Cinta ~ Zura Fayyad (SEM & SS) RM25. nnti ida nk test aaaa resepi tomyam zura ni! hehehhehe. buang ja creamtp rvc cream sedap sbb cheese dan harga pon lebih kurang sama. Zura Janai - SEO Fast Responsive Blogger Template By #JMBELOG February 05, 2018 Selain Sedap, Ini Khasiat & Resipi US Potato Yang Ramai Tak Tahu!. klau lah mcm ni mmg sesuai bukan restoran tau. How about no5 and no8 and no 9? Zura kawan UTm yang kini bekerja bersama2 di. TETAMU YANG BERKUNJUNGSELAMAT DATANG!!! widgets. pape pn,terbaik. Spoket kilang 14-37 besar sangat. tapi sekarang dah tau dah nak cari kat mana. Amir yang melihat berasa belas dan menyangkakan yang Zura telah pulih tetapi apabila dia mahu menghampiri, tiba-tiba Zura kembali kerasukan. Dan tak lah mengganggu hidung cik abam sebelah. gerang zura perlahan-lahan keenakan,perkataan yanyng sakit sudah bertukar menjadi sedap. Semua kawan2 yang makan inti sedap dan rangup. Resepi: Simple Sardine Sandwich Zura. Mr Racer Encik Mekanik ~ Zura Rahman ASAM PEDAS IKAN KERISI YANG PASTI SEDAP DAN MEMBUKA SELERA 8 hours ago My Kuali. 1st time guna roti Gardenia, 2nd guna roti tawar jenama biasa jer. Yang suci kat sini cuma Jina seorang. jaminan kualiti - tidak lembik atau liat, keranggupan yang lama, tidak mudah basi, masih lembut apabila sejuk, sedap dan saiz popia yang besar (sepadan dengan harganya) memang susah nak dapat popia sedap malatopsss dipasaran. sedap ohhh. sblm ni Korean food Zura cuba yg biasa2 je. Sedap ayam balado dan ayam bakar. Aznie Zura ist bei Facebook. สาวขี่ จยย ชนกระบะ หนำซ้ำโดนหนุ่มคู่กรณีลากขืนใจ l บรรจงชงข่าว l 12 ก. ZURA : Pasal Lingerie tu mmg tip top. Jika tadi satu jari, kini aku cuba dgn dua jari. Marola oil ni fungsinya untuk protecting rambut. TQ MAMA ZURA BAGI JAMU BONDA BASAH SEDAP. AssalamualaikumSaya Zura Kharuddin,Lahir pada 27. 60 ASAM PEDAS IKAN KERISI YANG PASTI SEDAP DAN MEMBUKA SELERA 2 hours ago My Kuali. nyamai – sedap Sepertimana bahasa-bahasa lain juga, Bahasa Iban turut mempunyai kata penghubungnya yang tersendiri:-dan – enggau atau – tauka serta – sereta tetapi – tang malahan – taja pen sambil -sambil kerana -laban agar – ngarap ka meskipun, walaupun – taja pen sekiranya – enti sema jika – enti semasa – benong setelah. i worked yesterday SUNDAY MORNING AT 10am-2pm. tangan julia pula, meraba2 ke batang aku. celebral palsy dan ring 13 syndrome. Takpe, janji sedap. siap dikisar lebihannya akan disimpan ke dalam bekas ais dan tutup atau balut bekas tu utk elak bau ayam or ikan dlm freezer. Dec 10, 2018 - Explore sitizuratul's board "ZURA RECEPI" on Pinterest. Yg Sedap Didengar. Bahan A (pulut) 350gm beras pulut. Terima kasih buat Ayu yang sudi berkongsi resepi telur bungkus yang mudah ini. tapi menyempat je. zura April 21, 2012 at 11:42 PM salam kak. Oklah! kita tengok resepi nasi ayam pulak, resepi ni zana ceduk dari dapur Potret Kasih - memang sedap utk selera di rumah ini, alhamdulillah, tak rugi mencubanya. Setelah diinterview dan pun mendapat perkerjaan, saya mempelawa dia untuk pergi minum sambil makan tengahhari. Spoket kilang 14-37 besar sangat. Bandar Baru Bangi (weekdays) Delivery can be arranged with charges to the following area :. Lunurlah banyak mana. Masak kari ikan dan ayam goreng je. dia buat terus 'direct to the point'. Assalam zura, salam perkenalan blogger penang :) Sha pun baru ja p mkn sini masa cotik2 raya ogos ritu tak tau plak stock ketam boleh habis. Lepas kisar, tapis lagi untuk dapatkan tekstur yang betul2 halus bagi elakkan bayi tercekik. Keenakan bermain dengan seorang gadis sunti. zura April 21, 2012 at 11:42 PM salam kak. Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. kembung perut. barang Hi-O tak pernah mengecewakan, saya pujuk hati. ,kerana sudi berkongsi resepi ini. Caranya yang mudah dan cepat pula tu menjadikan ia salah satu menu sesuai dihidangkan untuk sarapan mahupun minum petang. Iscriviti a Facebook per connetterti con Zura Lina e altre persone che potresti conoscere. Sambil sambil saya menyediakan Tumis Sardin dan Daging Goreng garam kunyit untuk dimakan semasa sahur nanti. Lagi pun kata Zura, Rahmat seorang yang agak typical dlm seks. Baru Zura Chubby Melaka. sha pun 1st time mkn, & tak pernah tahu wujud ketam lembut. Selaput daranya dah pecah dik kemasukan zakar ku yang panjang 9inci dan lebar sebesar pengelangan tanganku. hari ni aku share pasal belon yang sempat kami rembat sebelum hari kejadian. selalu buat utk adik2 mkn adik yg kecik tu cukup suka. Berikut adalah resipi dan cara menyediakan daging masak kicap yang sedap. Apa yang penting, zura harus mengembirakan hati mama & ayah. "Karya Zura Asyfar ke?" soal Wardah. tapi saya kongsikan ikhlas buat tatapan kawan² yang dah pooooninggg cari tempat makan best². bihun tk jadi n tak sedapade plak, waktu. 5cm (H) x 15. Zura ada tudung Bawal 3 Tone ni yang nak "let go". Jom lihat bahan-bahan yang diperlukan. Tetapi Pakcik Bidin terus memujuk Gee. mkanan pun sedap. Bread & Butter Puddingsangat sedapbut sweet sikit la. byk sgt lha phala kau nk mampos nnty. Bergabunglah dengan Facebook untuk terhubung dengan Zura Harun dan orang lain yang mungkin Anda kenal. sila emailkan di [email protected] jemputla join blog sha yer :) September 10, 2014 at 2:12 PM. sseeeeeeddaappnya bbanggerang zura perlahan-lahan keenakan,perkataan yanyng sakit sudah bertukar menjadi sedap. Sedangkan bagi Zura ketika itu dia masih lagi dalam peringkat 'warm up'. Jus Intra ni mmg banyak regular customer yang minum n byk feedback yang gempak2. Tempat Menarik di Langkawi - 15 Tempat Pilihan Ramai. HEHE Finally siap jugak Almond London zura. skang ada parut sebelah kanan muka sbb aku kopek keping² chicken pox tu. Bertemu lagi. Saya di besarkan di rantau panjang klang,dan mendapat pendidikan di sekolah situ juga. com Location : Bandar Tasek Mutiara, Seberang Perai Selatan - Taiping - Note * sila buat tempahan 1 minggu sebelum pick up date ( untuk small orders) * sila buat tempahan 1 bulan sebelum pick up date ( untuk bulk orders). 244 views · April 6. Taman Bayu Indah. sseeeeeeddaappnya bbanggerang zura perlahan-lahan keenakan,perkataan yanyng sakit sudah bertukar menjadi sedap. hot chocolate and mint. Inscrivez-vous sur Facebook pour communiquer avec Non Zura et d’autres personnes que vous pouvez connaître. by zura boleh bantu wanita2x mengalami masalah ini. @baimjpm1 @cicakrosmalaya. Ia merupakan cetusan kreativiti oleh Puan Zura Zul dalam menghasilkan kudapan popia yang bukan sahaja sedap dan rangup malah cantik pula dipandang. You will not going to miss this! Zainul nasi kandar. mmg sedap cheesecake ni. Dekat2 situ jugak. Memang sedap tapi hari tu, tak guna whipped cream sb kehabisan. Aku dekatkan wajah ke arah kelangkangannya. skjap lgi nahas engkau. memang tak berminyak. Jom grab 1 😍😍 - Buy Daging Dendeng Kiah Propa Super Sedap!!!!. tp zura xnk pk,nek cz nenek la 1 1 nya nenek zura yg zura sayangi teringat masakan nenek masa nenek kuat lg,masih blh memasak sedap tau nasi goreng nenek and kalu nenek makan ayam goreng,nenek x habis,nenek suka letak ayam kat pggan zura skg ni zura teringat nenek nenek,zura myesal sgt x datang pengebumian nenek tu. tapi ko mmg baik kan. Bisik nafsuku. Berbaloi dydy muslim Mknn dkt sini boleh dikatakan sedap. Walaupun sering dibuai rasa rindu, dia tidak tegar untuk pulang ke kampung atas sebab onar yang pernah dilakukan dahulu. seks adalah acara menindih Zura dan memasukan zakarnya sambil menghenjut 4 atau 5 kali sebelum terkulai lembik. Keenakan bermain dengan seorang gadis suntimasih dara cukup menikmatkan. dia bangun dan menyuruh aku baring. Blog Zura Cakes adalah rangkaian perkembangan terbaru Kek Taiping Zura Cup Cakes Syarikat kami sebenarnya telah berkembang maju di Taiping Perak. 5cm (D) ** Re. Zura Jem dan Anak2 nyer di Hari Raya Pertama. pasal mkn kt kedai lg sedap dr buat sendiri. Bagi anda yang bakal mengadakan majlis, RASA kongsikan 12 jenis resipi puding dari instafamous tersohor Wan Zura Aishah yang boleh anda pertimbangkan sebagai sajian di majlis rumah terbuka nanti. antara yg personally citer n mengaku nampak result ialah. Hubungi zura di [email protected] Zura Ahmad está en Facebook. aku bersetuju dengan cadangan papa ku. 15 August 2013 at 09:57 seronoknya cerita ni. len kali pancut dlm mulut zue. 😀 Zura Says: 29 Mac 2010 at 10:15 am. Potong pulak dengan pisau bergerigi tu. Malahan amat tepat sekali dugaan saya yang dia ni berumur 21 tahun dan masih lagi belum berteman. Lihat juga resipi untuk Kuih cek mek, Kuih Tepung Pelita 💕, Kuih Bakar Pandan, Kuih Tako. secukup rasa je kan February 21, 2013 at 9:09 AM ~Zura, Syed & Kids~ Hani Syahani. semuanya sedapppppppppppppppp tp lg sedap kalu sy pun tumpang sekaki mkn sekali hahahhaah Thu Jun 16, 11:51:00 AM Zura Tahir said Telur mata masak licap jugak. Air maninya meleleh keluar membasahi cadar dan tilam yang tidak keruan. Pakcik Bidin mengeselkan kepala kemaluannya pada bibir Gee beberapa kali. Tapi pada ptg hari tu malang tidak berbau buat saya. Zura memegang pingangku kuat-kuat,kulihat zura memejam kelopak matanya…. To order, pls place the order 5 days in advance to: ISAURA KITCHEN Deliciously Home-baked Delights ZURA: H/P:019-393 4471 (SMS/Whatsapp only) Email : isaura. Lagi sedap makan dengan ikan goreng dari makan dengan ikan bilis & kacang. pekat tul la chugie - jom la dtg sini, blh la kita lunch sama2 zura - heheheh sajer la. -,-merata cari bahan die tau. Tak penah buat jugaktapi paling sedap la rasenye makan sata kat terenganu sana. Aku mmg hantu bakso. kebetulan adik ada beli popia juga kat bazar. sama-sama merasa sedap hingga tak mahu berhenti. jgn pandang pada rupa tau. fuhhh tetiba nampak big apple. Alhamdulillah, sedap. Keenakan bermain dengan seorang gadis suntimasih dara cukup menikmatkan. Namun begitu, ia hendaklah dialas supaya mengelak bahagian luarnya turut melekit melekat pada jari orang yang memakannya. Karipap Daging ~simple dan sedap Salam kak zura. Terima kasih buat Ayu yang sudi berkongsi resepi telur bungkus yang mudah ini. nk tanya kt akak la,akak guna muffin cup mcm ni isi adunan 1/2 atau 3/4?. Selamat datang ke D'Rauna Gallery. Caranya yang mudah dan cepat pula tu menjadikan ia salah satu menu sesuai dihidangkan untuk sarapan mahupun minum petang. Mudah, cantik dan sedap. Tapi we ate for lunch. zura saya berminat nak menceburi bisnes online,antara produk yang menjadi target contohnya kerepek-kerepek View my complete profile. Bisik nafsuku. Harap2 tips ni dapat membantu serba sedikit untuk korang walaupon tak banyak. hari tu kami naik Prado papa. Terima kasih Kak Anim berkongsi resepi dan juga kepada kawan2 blogger yang lain yang telah berjaya ‘membakar’ saya untuk mencuba kuih talam sagu ni. Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. posted by zura at 10:02 AM 0 comments. "Zura Fancy Cookies" Seorang isteri dan ibu kepada 4 orang anak, 2 lelaki dan 2 perempuan. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. sy cadang nk masak utk 20-30 org. AssalamualaikumSaya Zura Kharuddin,Lahir pada 27. 5 Resepi Biskut Raya Yang Sedap, Mudah dan Simple. BRIDGED ANAK SENI KHAS UTK FRONTLINER JOM DGR OK GUYS. YA ! zura setuju. haha ;) kalau tak sedap tak kan suami request nak popia lagi petang nie. Zura dah cuba ;) Mendapat pujian ramai sebab mmg berbeza dgn resepi yg selalu zura cuba. Sedap ni kalau dapat lepas penumbuk sedas dua…’ Suara hati hitam Hamizan menghasut. Sedap dan nikmat aku rasakan. Pun dah boleh sedap tekak ni. Cucur Roti yang sedap MJ pertama kali dengar nama menu ni membuatkan rasa teruja nak cuba, lagipun bahan2 tersangat lah mudah, ni gara-gara dalam grup wasap asrama sekolah la dok cerita pasal cucur udang , MJ jadi teringin nak buat dan makan jugak. hisap tetek cikgu. 07 June 2014 kat pusat bandar dan en suami berkenanndengan nasi goreng yong chow yang memang sedap Oleh kerana time pergi. sedap sekali. Kami beli dua kali. PM/DM akak direct jer. perghhh pelbagai pilihan, dah banyak kali. Sila hubungi 012 213 4814 untuk. mmg zura sarankan amik kek rvc jasbb sedap rasanya berbanding kek creamsbb kdg renyah nak buatnya hehedan kdg org mkn kek. Zura menyambut tangan orang tua itu walaupun tidak mengenalinya. Zura May 10, 2013 at 9. tekstur sedap dipakai. Terus cari tempat duduk aje lah. barang Hi-O tak pernah mengecewakan, saya pujuk hati. So, pd sapa2 yg baru nak belajaq buat rendang tu selamat mencuba lah diucapkan. rembat sebungkus kt Giant. Alhamdulillah bagi saya resepi roti mak paling hebat!!! :) adik beradik saya kalau tau mak buat sarapan roti canai pagi tuesure semua dah get ready awal kat meja makanhehe. Zura Aziz is on Facebook. 10 jenis puding yang mungkin boleh anda pertimbangkan sebagai sajian di majlis atau minum petang anda nanti. )Dia adalah salah seorang daripada pengurus kanan bagi syarikat elektrik yang aku bekalkan. Keenakan bermain dengan seorang gadis suntimasih dara cukup menikmatkan. sebab p maen terjah ja. 15 August 2013 at 09:57 seronoknya cerita ni. (ii) Adik lelaki akak aktif menjual kambing perap yang sangat sedap & confirm sangat2 berbaloi dengan rasa yg enak. kami berdua menyalin pakaian. 3 hours ago. Belacan (sikit dah la, nanti hangus hidung pulak) 2. ALKISAH ZURA MEMBEBEL Followers. sebab potongan kecil kecil, kita jadi nak ulang ulang sebab tak cukup kan. Aku pun turut sama hairan. terus tersentapamat sedap bau dia. Lot 2238, Kg. Reply Delete. Ku biarkan zura menikmati klimaksnya sambil kuhinjutkan batang zakarku kedalam cicapnya yang tembam itu mata zura terkatup rapat aku terus berdayung dan berdayung selama 2 jam,aku bertarung dengan zura laju dan semakin laju aku berdayung di dalam liang cicap zuraaku cuba menahan air mani dari keluar,namun aku tidak dapat. Zura apa degree aku Eh macam mana ko boleh lupa Degree ko "International Business" Diploma ko "Business Administration" Kawan aku diam, sebab dia boleh lupa apa degree dia. So we decide to going back to hostel dan checked in untuk mandi dan rest sekejap sebelum keluar semula waktu senja nanti. ZF Caterer mempunyai pengalaman lebih 5 tahun dalam servis katering KL & Selangor, sama ada untuk majlis kahwin dan juga majlis korporat. Lagi sedap makan dengan ikan goreng dari makan dengan ikan bilis & kacang. Setelah keluar masuk beberapa minit, barulah kak Liah rasa sedap. sblm ni Korean food Zura cuba yg biasa2 je. azie berkongsi resepi. Bialaa gemuk pun asal sedap mak. Sup ala thai ari ni. Zura merintih-rintih dalam kenikmatansambil aku mengulum bibirnya dengan penuh bernafsu sekali , tapi aku tak peduli, aku menikmati tubuh muda yang berada dibawahku. cam na nak baca huruf yang memang takda di muqaddam cha, pa, nga, ga dan nya. Jus Intra ni mmg banyak regular customer yang minum n byk feedback yang gempak2. Masukkan kelapa parut dan kacau atas api sehingga kering. puas aku mencari kedai yang jual barang² utk bufday party, gugel mcm² last sekali aku terjumpa kat blog nana pasal n3 kedai jual barang bufday party. bila aku tengok awek-awek tu jalan batang zakar aku sudah menegang,maklum sajalah aku suka pada pucuk muda. 00 tanpa toppinjg dan +50sen dengan topping yang anda mahu ! Kami juga menerima tempahan cupcake chocolate homemade dengan harga yang sama ! Cepat! Hanya untuk bulan ini sahaja !. Bisik nafsuku. About Zura Aziz. Zura menyambut tangan orang tua itu walaupun tidak mengenalinya. Petang semalam angah masuk hosp. Zura Aziz is on Facebook. klau lah mcm ni mmg sesuai bukan restoran tau. Terima kasih pd Kak Wana. so kena tampal. PLU : Seks dengan Papa sedap sangat Aku sedang duduk di atas sofa sambil menonton tv bila papa ku mengajak aku untuk pergi ke gim. [email protected] di 9:45 PG Tiada ulasan: E-melkan Ini BlogThis! Kongsi ke Twitter Kongsi ke Facebook Kongsi ke Pinterest. Sedap bukan main lagi banyak kuih manis-manis. Qlah mkn mee rebus,en. Gemuk gemuk almond kakak, kata mak. kami sekeluarga mengucapkan banyak terima kasih atas bantuannya mbah , nomor yang mbah berikan/ 4d sgp& hk saya dapat (350) juta alhamdulillah tembus, seluruh hutang2 saya sudah saya lunas dan kami bisah usaha lagi. pastu digoreng dgn kunyit + garam. Buruk lantak sungguh. Selamat mencuba!! kredit. Kali ni zura nak share resepi kek karamel yang zura amek dari blog kesayangan zura iaitu masam manis. Puting tetek aku menjadi mangsa gigitan buas Sarah sehingga penuh diperut aku bekas gigitan love bite. softcrab mmg sedap zura. sedap kek aiskrim ni, laku keras. Zura Janai - SEO Fast Responsive Blogger Template By #JMBELOG February 05, 2018 Selain Sedap, Ini Khasiat & Resipi US Potato Yang Ramai Tak Tahu!. tapi tak kisah pun dia. boleh tahan juga sedapnya en suami with kawan dia , owner cafe ni. ade yg kecur pulak nanti. Setelah diinterview dan pun mendapat perkerjaan, saya mempelawa dia untuk pergi minum sambil makan tengahhari. Tahniah sekali lagi buat Sis Zura Rahman kerana menghasilkan karya yang tak terduga jalan ceritanya. Pagi ni zura nak kongsikan resepi puding yang zura buat petang semalam. Sedap ni kalau dapat lepas penumbuk sedas dua…’ Suara hati hitam Hamizan menghasut. Cina Comel!!!, Yang lalu adalah yang terindah. Cahaya mata adalah hak Allah, jika Dia belum mahu mengurniakannya, maka redalah, jangan terlalu gusar kerana tidak semestinya tanpa anak kita gagal dalam hidup,". Aku bekerja sebagai kerani di sebuah bank ternama di bandar tempat tinggalku. Loading Loading. Makeup by memodel anisalidrusaku suka dgn hasil kerja2 kuarini shooting Utk Nona tv3utk butik Ummiriaz by Zurabaju2 d butik Dah lama x up date yaok arini Kita story2 ya Bz Pasal saya buat keja niiii ler. 60 ASAM PEDAS IKAN KERISI YANG PASTI SEDAP DAN MEMBUKA SELERA 2 hours ago My Kuali. Maka berlaku lah kejadian Chicken Pie lagi malam tadi. **Setiap pembelian 10 pack ke atas FREE Kotak dalam 1 payment sahaja Apakah Itu Jeruk Madu Pak Ali? Jeruk Madu Pak Ali merupakan jeruk buah-buahan yang terulung di Malaysia dan terkenal dengan rasa dan aromanya yang istimewa dibawah jenama “Pak. YA ! zura setuju. Bahan-bahan: Tepung gandum (2 cawan) Telur (2 biji). Gerang Zura perlahan-lahan keenakan,perkataan yanyng sakit sudah bertukar menjadi sedap. Lauk to accompany nasi lemuni ni sama dengan lauk nasi lemak. Popia basah ni pun antara kegemaran zura, pernah bwt tp x jd. kami anak beranak suka makan nasi himpit dengan kuah kacang. Ia merupakan cetusan kreativiti oleh Puan Zura Zul dalam menghasilkan kudapan popia yang bukan sahaja sedap dan rangup malah cantik pula dipandang. Kanak2 di rumah ni pon suka. ada jual tepung segera tuh. aku tekan zakarku pelahan- lahan…. Bisik nafsuku. apalagi owner resipi pun dipujuk rayu. Amir yang melihat berasa belas dan menyangkakan yang Zura telah pulih tetapi apabila dia mahu menghampiri, tiba-tiba Zura kembali kerasukan. Masa tu aku pergi rumah kawan aku. Ulang beberapa kali. 20 Aku tak ingat siapa aku. tapi tak kisah pun dia. Bolehlah tahan tapi mak buat lagi sedap kot. mkanan pun sedap. 😀 Zura Says: 29 Mac 2010 at 10:15 am. November 19, 2019 to present. sha pun 1st time mkn, & tak pernah tahu wujud ketam lembut. langgar natang longkang yg 4 segi kt 12th. merengek2 zura kesedapan. ~Bacalahkerana membaca itu anak kunci kepada Ilmu. antara yg personally citer n mengaku nampak result ialah. kopi cap lain tak minum. Sedap dimakan dengan satay, nasi himpit, bawang hiris, timun dan cili api bubuh kicap. Minyak ni berbau harum sedikit. “Teramat sedap. AssalamualaikumSaya Zura Kharuddin,Lahir pada 27. Potong pulak dengan pisau bergerigi tu. Since I tak makan timun, I ganti dengan tomato. sedap ehjom ku dlu ke pasar. kakak qlah ckp harga kt sini harga student. Asal cilok mesti kat situ. PM/DM akak direct jer. Mee/Bihun Selajor (Selajor means Selangor + Johor)-die mcm soto, tp pakai sup kaki ayam yg mmg sedap, i tak makan kaki ayam tp sup die 2. Baik bawak aje apa yang ada daripada membazir tak tentu arah kan. Saya di besarkan di rantau panjang klang,dan mendapat pendidikan di sekolah situ juga. Dia rasa melecet dan senak serta sendat menerima keperwiraan N masa itu. Resepi ini dibawakan khas dari dapur Puan Wan Zura Aisyah. "Sedap tak Man kena lancap"aku mengangguk. สาวขี่ จยย ชนกระบะ หนำซ้ำโดนหนุ่มคู่กรณีลากขืนใจ l บรรจงชงข่าว l 12 ก. Nama panggilan mcm2 sampai kena cam semua. - keta zura kemek sbb reckless driving. Today at 7:21 AM. konon2 nak racun n hilangkan tensen n emo dia. Dia yang ajar dan share resepi ni. Masak bahan bertanda* (gula merah + air) hingga larut. Henna/ Colouring RM30-RM88. sedap! latte tak ingat la pernah cuba ke tak. dr midvalley smp la ke Petaling Street. masalah yg macam ni lah yg aku serik nak trade in kereta kalau hutang byk lagi. terangkat2 kepala aku. ,arsyad nasi ayam dan k. Resepi: Simple Sardine Sandwich Zura. Bahasa Melayu - Penulisan Tahun 3 1 year ago ♥♥♥Zura&Iwan Forever♥♥♥. Assalamualaikum semua 😀 Alhamdulillah akhirnya hari ni dpt jugak Adda bawak anak2 berjalan ke MAPS (Movie Animation Park Studios) Ipoh, dah sampai semalam tapi dah lewat petang so kitorg checkin hotel berdekatan dulu, dekat pulak dengan Mydin so isi perut kat Mydin je. )Dia adalah salah seorang daripada pengurus kanan bagi syarikat elektrik yang aku bekalkan. sebab p maen terjah ja. Post a Comment. So 2 jenis ramyeon yang disediakan. nyamai – sedap Sepertimana bahasa-bahasa lain juga, Bahasa Iban turut mempunyai kata penghubungnya yang tersendiri:-dan – enggau atau – tauka serta – sereta tetapi – tang malahan – taja pen sambil -sambil kerana -laban agar – ngarap ka meskipun, walaupun – taja pen sekiranya – enti sema jika – enti semasa – benong setelah. Bolehlah tahan tapi mak buat lagi sedap kot. com untuk menikmatinya. RESEPI PULUT PANGGANG INTI SAMBAL IKAN SEDAP 2 days ago Noorma. Aku terus baring atas Yantie sambil mulut aku dan mulutnya bercumbuan. Aku peluk erat tubuh zura semacam tidak mahu. Saiz talam 8 x 8. Wikipedia Kuih Cara. Malam tu keluar ke Beijing Lu. Diorang aje. now, jom tengok produk akak. *boleh pulakkan buat separuh separuh takpe almond london versi zura* wkawkwk Dalam sejam lebih siap jugak almond zura. Dah rasa sample orang bagi dan rasa sedap. hari ni aku share pasal belon yang sempat kami rembat sebelum hari kejadian. Bukan kerana takut. Mari kita mengimbau masa silam serta berkonsi pengalaman bersamaCina Comel!!!. "Boleh, tapi tak sedap" "Tak sedap" "Haa. Rasalah keenakan rojak buah homemade yg sedap dan lazat sehingga menjilat jari. hi semua! Zura ada jual delicious dimsum with Mixed Flavour. Close up cake kita. 10 jenis puding yang mungkin boleh anda pertimbangkan sebagai sajian di majlis atau minum petang anda nanti. Aku celupkan satu jariku ke dalam cipap zura. Non Zura est sur Facebook. Hidangan tidak lengkap tanpa pemanis mulut. Yela,zura kan buat 2 kerja. nak termuntah ja. Terbabit dalam penulisan puisi, cerpen, rencana dan ulasan buku. 2018 Dis 7 - Hidangan tidak lengkap tanpa pemanis mulut. Salam Sejahtera. Zura Rahman Goes to Korea Garlic @ Bawang putih Biasanya kita jumpa dalam masakan. salam pg kak. Waktu operasi: 5. Zarina dedah kan rahsia Mama Zura. Alhamdulillah bagi saya resepi roti mak paling hebat!!! :) adik beradik saya kalau tau mak buat sarapan roti canai pagi tuesure semua dah get ready awal kat meja makanhehe. Variation: Chicken Mushroom. Hubungi zura di [email protected] com Self pick-up : Bandar Bukit Tinggi 41200 Klang Selangor Darul Ehsan. terutama yang berumar dalam 16 tahun hingga 24 tahun saja. **Setiap pembelian 10 pack ke atas FREE Kotak dalam 1 payment sahaja Apakah Itu Jeruk Madu Pak Ali? Jeruk Madu Pak Ali merupakan jeruk buah-buahan yang terulung di Malaysia dan terkenal dengan rasa dan aromanya yang istimewa dibawah jenama “Pak. sbb salah beli warna, tak match juga dengan baju raya tahun ni. Cili ( biar banyak baru pedas) 3. Kalau nak cepat dan tak sempat nak masak macam2 tu, bolehlah masak ayam halia ni. Guna Cream Cracker kesedapan nya kurang. Makin sedap rasanya ketika itu. mmg zura sarankan amik kek rvc jasbb sedap rasanya berbanding kek creamsbb kdg renyah nak buatnya hehedan kdg org mkn kek. Masa sampai rumah kawan aku ni, kebetulan cuma tinggal dia ngan emak dia saja. Makeup by memodel anisalidrusaku suka dgn hasil kerja2 kuarini shooting Utk Nona tv3utk butik Ummiriaz by Zurabaju2 d butik Dah lama x up date yaok arini Kita story2 ya Bz Pasal saya buat keja niiii ler. สาวขี่ จยย ชนกระบะ หนำซ้ำโดนหนุ่มคู่กรณีลากขืนใจ l บรรจงชงข่าว l 12 ก. Segala urusan dilarang secara hutang. 00am) and evening (5. 72 views · April 23. Dalam bekas lain masukkan tepung, gula, garam, telur,mentega, bread softener. Facebook gives people the power to share and makes the world. Lepas kisar, tapis lagi untuk dapatkan tekstur yang betul2 halus bagi elakkan bayi tercekik. To order, pls place the order 5 days in advance to: ISAURA KITCHEN Deliciously Home-baked Delights ZURA: H/P:019-393 4471 (SMS/Whatsapp only) Email : isaura. Dan tak lah mengganggu hidung cik abam sebelah. Terdapat pelbagai jenis pemanis mulut termasuklah aneka puding yang bukan sahaja cantik dipandang, bahkan sedap dimakan. sseeeeeeddaappnya bbanggerang zura perlahan-lahan keenakan,perkataan yanyng sakit sudah bertukar menjadi sedap. Vitamin C baik untuk meningkatkan sistem imun badan dan melawan serta mencegah penyakit. alhamdulillah. Zura May 10, 2013 at 9. Saya juga akan mempunyai orang gaji yang ramai untuk melakukan kerja rumah. Waktu operasi: 5. Tidak pernah ada 'fore play' atau sebagai nya. padahal tak tahu sedap ke tak, lalu minum ke tak. haha It's sedap though. Join Facebook to connect with Cuha Sueha and others you may know. June 12, 2013 at 1:29 AM Dr Singa said. thailand masak. Hidangan ringkas untuk makan tengahari bersama anak-anak. So we decide to going back to hostel dan checked in untuk mandi dan rest sekejap sebelum keluar semula waktu senja nanti. memang tak berminyak. Kisahnya begini, aku adalah seorang usahawan yang telah dilantik untuk membekalkanalat-alat peralatan elektrik (rasanya tak perlu sebut apa benda untuk kebaikan aku dan dia. kumbanggagap. RESEPI PULUT PANGGANG INTI SAMBAL IKAN SEDAP 2 days ago Noorma. Minyak ni berbau harum sedikit. Tak penah buat jugaktapi paling sedap la rasenye makan sata kat terenganu sana. Zura; Fana; Sue; Dila; Mie; Sufi; 17. Asalamualaikum dan selamat petang Baru-baru ni sempat jugak ke Kampung Laut, Kelantan untuk membeli serunding buat bekalan di bulan puasa. About Zura Aziz. Bila aku mula sorong-tarik, memang tak boleh tahan. Anne Abdullah. Baik nya duit tu pergi makan seafood yang seda-sedap di jeram ni. Akhir sekali Tie ingin mohon maaflah kiranya ada yang terasa hati. PUDING SAGU GULA MELAKA. Tapi harga memang owner ni nak pergi haji balik hari. Aku mendesis sedap. nie series aq nk pjuk pkwe aq dh x bole bb enset dy ilang n fb dye. Hey, ini Zura la. "Memang pengalaman bersama The Girls amat bermakna buat diri saya. Terima kasih Kak Anim berkongsi resepi dan juga kepada kawan2 blogger yang lain yang telah berjaya ‘membakar’ saya untuk mencuba kuih talam sagu ni. sabar taw akak. piring ni biasanya digunakan untuk lapik gelas, tapi piring ni lain dari yang lain, piring apa yang boleh dilayang tapi jatuhnya tak pecah-pecah?(piring fresbee) 10. Cucur Roti yang sedap MJ pertama kali dengar nama menu ni membuatkan rasa teruja nak cuba, lagipun bahan2 tersangat lah mudah, ni gara-gara dalam grup wasap asrama sekolah la dok cerita pasal cucur udang , MJ jadi teringin nak buat dan makan jugak. Kena cari yang muat-muat untuk lasagna la. mkanan pun sedap. Tadi baru sempat nak masak nasi lemuni. Bomoh Ismail mengambil masa lebih kurang 20 minit untuk menguli buah dada cikgu Sharifah yang putih melepak dan dihiasi dengan mercu yang agak kehitaman. Grazie a Facebook puoi mantenere i contatti col mondo e avere una visione d'insieme. harga yg sangat berbaloi dgn portion yg sgt byk/ besar. Jimmy terlentang disebelah Imah sedang Imah terus terkangkang kelelahan. moh le kita sambung lagik pasal bufday party anak aku. Bahan-bahan nak buat cheesecake biskut: Cream cheese (250g) 1/2 tin susu pekat manis Nestum Biskut Hup Seng (Guna biskut yang Deluxe Cracker tau. I buat sambal telur & ikan kembung goreng. Johor - Puan Zura (JB) 011 3253 3333. termasuk aku (dulu). Zura Rahman 31 Ogos, 2017 16:32. Sakit jugalah kos menyelenggara jika dilakukan di Toyota Service Centre, namun terpaksa juga semata-mata menjaga kelayakan warranty yang masih berbaki [2 tahun atau mileage 100,000 km, mana2 yang terdahulu]. Asalamualaikum dan selamat petang Baru-baru ni sempat jugak ke Kampung Laut, Kelantan untuk membeli serunding buat bekalan di bulan puasa. Marola oil ni fungsinya untuk protecting rambut. Tidak syak lagi, Mami Zura bukan sembarangan perempuan di kawasan ini. tapi gamble je beli. Membuak-buak merah kuahnya setelah bahan utama dan ramuan. Aku terus baring atas Yantie sambil mulut aku dan mulutnya bercumbuan. Product:- Cupcakes, Kek, Muffin, Lapis Sarawak, Roll Sarawak & dll. #Ghost ~ Zura Rahman (SEM & SS) RM28. TQ MAMA ZURA BAGI JAMU BONDA BASAH SEDAP. Jom grab 1 😍😍 - Buy Daging Dendeng Kiah Propa Super Sedap!!!!. ikan yg dah dibasuh. "Yatie, Khairus kau pergi dululah, aku nak ke tandas jap," taktik biasa, tak tau lah samada dua orang budak yang baru nak jadi baik hari tu nak percaya atau tida k. Aku bekerja sebagai kerani di sebuah bank ternama di bandar tempat tinggalku. dia buat terus 'direct to the point'. Saya telah olah cara penyediaannya mengikut cara saya sendiri. hari ni aku share pasal belon yang sempat kami rembat sebelum hari kejadian. COCONUT MUFFIN - tu hari, masa ronda2 kat umah Noreen UK dia ada buat coconut muffin nampak mcm sedap gituteringin le nak cuba buat so sekali lagisaya merajin turun k 10 years ago Home and Food. Jam dah menunjukkan 4. “Ini bukan yang Dhia nakkkk…” kata Dhia lagi lebih mendayu. selalu buat utk adik2 mkn adik yg kecik tu cukup suka. fuhhh tetiba nampak big apple. Ketika Zura menangis mengenangkan nasib dirinya dalam stor itu, tiba-tiba dia didatangi oleh seorang tua. Memang batang ku terasa sedap sungguh apabila dilakukannya begitu…. nama: zahura binti abdul mutalib tempat tinggal:ipoh,perak no h/p: 016 - 545 6437(kak zura) atau panggilan manjanya mama no h/p: 017 - 541 3605(amy) untuk sebarang pertanyaan tentang produk zura's atau anda juga boleh email pada [email protected] Masak bahan bertanda* (gula merah + air) hingga larut. mmg zura sarankan amik kek rvc jasbb sedap rasanya berbanding kek creamsbb kdg renyah nak buatnya hehedan kdg org mkn kek. tapi ko mmg baik kan. Autumn Trip. pada pendapat Zura makanan dia xseberapa sedap. jgn selalu bukak tudung saji pulak ek tgk makaroni tu. tetapi kalau tak ok macamana? saya nak kongsi pengalaman sebab pernah beberapa kali kena tipu oleh pengamal perubatan traditional. ALKISAH ZURA MEMBEBEL Followers. Yang satu lagi tu ade keju plak, masin² manis. Ada berbagai versi resepi puding roti karamel yang pernah saya cuba sebelum ini, dan kali ini saya kongsikan resepi dari Maizura Zura atau kak Mai iaitu teman maya di FB. aroma kopi2 tu wangi. Kami beli dua kali. moleklah kiranya saya berterima kasih kepada puan empunya resepi iaitu shamsiah abdul rahim. Kena custom balik setting spoket. Bertolak dr umah pas maghrib smpai sana dlm kul 8 lebihmakan punye makan smpai umah dlm kul 10 lebihjauh tmpatnyetp harganye xdelah mahal sgt mkin sbb tempat dia dlm kawasan yg xbape elite sgt kotklau kat Cherana Seafood n Muara Klang mahunye RM150 keatastp pape pun dinner ini di taja oleh abangkuyg bestnye aku enjoy makan kat situmai scroll down the photo. Zura Janai - SEO Fast Responsive Blogger Template By #JMBELOG February 05, 2018 Selain Sedap, Ini Khasiat & Resipi US Potato Yang Ramai Tak Tahu!. wah sedap nampak tomyam tu,kuah pun pekat,lme m3h x buat tomyam. sha pun 1st time mkn, & tak pernah tahu wujud ketam lembut. sila mencuba ya mamaadam>>>.